Om oss

Renoverare med breda kunskaper

Vi är en bygg-och renoveringsfirma som startade på 80-talet med några framgångsrika och lyckade ombyggnationer av butiker i centrala Stockholm. Detta gav oss ett gott rykte och flera trogna kunder. Idag bygger och renoverar vi lägenheter, villor, butiker, kontor med mera.
Vi kan ta hand om ett bygg- eller renoveringsprojekt som totalentreprenad. Vi hjälper dig med ROT-avdraget, ansökan om bygglov och ritningar. Vi tar även hand om kontakten med kommun och olika myndigheter vid behov.

Fullt fokus på kvalitet

Genom tät och personlig kontakt och rådgivning så ger vi våra kunder en trygg upplevelse från början till slut i ett projekt. Vi fokuserar på kvalitet och väljer ut våra partners med stor noggrannhet, på det sättet kan vi garantera att du kommer bli 100 procent nöjd med ditt projekt.

Vi anlitar endast auktoriserade hantverkare samt besiktningsmän och kvalitetsansvariga, något som garanterar kundens trygghet. Allt vårt material levereras av betrodda leverantörer av material och inredning.

Vi har alla de behörigheter och certifieringar som krävs och kompetenta projektledare som kan föra ditt projekt i hamn. Vi tar hand om allt från projektering till genomförande, färdigställning och kvalitetskontroll.

montering av kökshäll

Komplett köksmontering av högsta kvalitet